Ik heb mijn zakelijke kant (hoofd) en mijn gevoel (hart) samen gebracht.
Dat is wat ik jou ook kan leren.

Wie ik ben

In 1959 ben ik in Leiden geboren en daar ben ik ook opgegroeid. Ik ben vader van vijf volwassen kinderen en inmiddels ook een trotse opa.

Meer dan dertig jaar gaf ik leiding aan ict-afdelingen bij verschillende organisaties. Ik deed dat met veel plezier. Mijn motto was ‘met ziel en zakelijkheid’.

In 2009 fietste ik naar Santiago de Compostella. Ik vertrok op Hemelvaartsdag 2009 op mijn fiets vanaf Leiderdorp. Vijf weken later kwam ik, één dag voor mijn vijftigste verjaardag, aan. Een bijzondere en spirituele ervaring.

Achteraf was dat een duidelijke start van een sterke persoonlijke groei.

Rob Stuurman

De portretfoto’s op mijn site zijn gemaakt door Miriam van der Hoek, soulfotograaf.
Een ontmoeting die veel meer opleverde dan alleen de foto’s.
www.miriamvanderhoek.nl

Opleidingen

Ik ben de laatste jaren veel bezig geweest met mijn ontwikkeling op het gebied van communicatie, leiderschap en coaching. Ik volgde o.a. een Reiki opleiding, een cursus intuïtieve ontwikkeling en een NLP-opleiding. Sinds enige jaren geeft ik zelf ook Reiki.

Na de afronding van de opleiding tot Intuïtief Coach bij IMC Mensontwikkeling (www.mensontwikkeling.nl) in 2016, heb ik besloten mij volledig te richten op het begeleiden van individuen en teams.

In 2018 volgde ik bij Loving Nature (www.lovingnature.nl) de opleiding tot Magic of Nature Coach. Een mooie ervaring hoe je vanuit de verbinding met de natuur helemaal jezelf mag zijn en kan zijn. Vanuit deze oorspronkelijke verbinding en dit wezenlijke niveau begeleid ik mensen.

Iedere opdracht, ieder gesprek is een avontuur waarbij oprechte nieuwsgierigheid de motor is. En ik leer nog iedere dag mezelf beter kennen.

Hierdoor en door mijn jarenlange ervaring binnen de ict ben ik in staat de brug te slaan tussen je hoofd en je hart. Ik verbind de zakelijke en concrete wereld waarin we leven en werken met de diepere en meer wezenlijke behoeftes die je hebt. Ik help je met het zingeven aan zakelijkheid en het realistisch verwezenlijken van je droom.

Alles doe ik vanuit vertrouwelijkheid en respect. Vertrouwen in jou en in de wetenschap dat jij de antwoorden op jouw vragen zelf hebt. Respect voor jouw weg, jouw persoonlijke ruimte en jouw grenzen.

Moge de zon uw gezicht verwarmen
Moge de regen zachtjes op uw akkers vallen
Moge God u beschermen in de palm van Zijn hand
Tot ons weerzien

Oude Keltische zegen